Makan Pedas

Salam ibu2 semua. Nak tanya betul ke kalau suka makan pedas nanti bayi dalam kandungan kena kesannya? kulit tak cantik/kering bila keluar #SeriusTanya #ingintahu

4 Balas

Waalaikumussalam wbt Saya masa pregnant anak no 2 suka makan pedas, tomyam asam pedas kalau nasi tu wajib ada sambal belacan Alhamdulillah anak saya sihat kulit cantik cerah bersih baby boy cute semua orang cakap macam girl muka ala kpop😂😂😂 Perasan japp

1w ago

Pagi dengan malam

wsalam, siapa yg kata tu? klu bukan dktr yg kata tu...idak la. usually elak mkn pedas ni sbb xnk kena heartburn. sakit tu lg2 nk tidur malam.

2w ago

xde la..sy masa 3rd trimester hantu samyang..seminggu sekali mesti pekena samyang xpun ghost pepper. alhamdulillah ank lahir bersih 😅 ank no 2 siap ratah cili padi tu...semua duk risau. alhamdulillah ank lahir bersih juga .

mngarut sy hntu smbal anak kluar elok je.boleh je mkn tp bsderhana jela.klau x ada pedas x slera 😅