Gatal" 1 badan

Hii mommy" smua,mau tanya hmm kamurang pernah rasa ka gatal2 y adadaaaa buli tahan jugala..1 badan gatal smpai luka2 sa garu kcuali perut sijala..suda try calamine lotion tp sama jga ttap gatal,mlm2 la paling gatal smpai kdang nangis bap tda tahan..humm help me mcm mna mau kurangkn atau hilang kn gatal"...

1 Balas

Cuba awak guna krim U-Closone. Tapi jumpa doctor dulu tau, sebab krim tu ada steroid

4y ago

terima kasih sbb memberi respon..syukur saya sudah bersalin awl bulan 3 hari tu..tp trima kasih share maklumat♥♥