Help me.

Mommies, help me. any suggestion tak untuk hilangkan parut akibat gatal2 badan, perut? alhamdulillah takde strecthmark, tp gatal sgt kt perut, dh tak boleh tahan n terpaksa garu. habis dh perut luka2 n parut jadi hitam. ?

3 Balas

Sy pn mcm tu mse mula2 prgnnt. Pg farmasi sis beli ubat sapu utk gatal2.. Bgtau yg awk pregnant n nnt dia akn bg yg dos rendah punya.. In shaa Allah mmbntu jgk la hilangkan parut n gatal walau ambil mse sikit. Gatal tu sbb perut nak mngembang..

sapu alovera gel,then bio oil everyday,,,,nk lg cpt seminggu 2-3 kali coffee body scrub,,,kulit jd lg lembut licin kilat

try apply dermatix