lendir

Hii mommy dlm ni....sy bru 33w2d...sy nk tnya knp ad klua lendir ketul ye...lendir tu mcm hingus....

5 Balas

Mungkin keputihan. Mmg normal pregnant boleh dapat keputihan.Kalau rse x selesa try pakai pantiliner or kerap tukar panties. Otherwise,bila kat rumah no need to wear panties.It'll help 😊😊 Sya pon pernah kena

5y ago

Tp lepas klua lendir tu...sy ada sakit pada pinggang

Dah lama ke baru je kena? If sis risau,boleh refer klinik/hospital

Keputihan tu sis...

Keputihan tu awk

Wrne ape yea

5y ago

Keputihan tu. Tp kalo nk kan kepastian kne g cek. Tye Dr. Blum lg tanda2 nk bersalin kan.