poop baby berlendir

hi mummies nk tanyak normal ke baby berak dia ada ketul ii ngn lendir kdng kalau kentut pun keluar lendir mcm air ii sbb bby sy bru ptg tdi kena mcm ni#bantujawab

poop baby berlendir
4 Balas

normal , poop biasa je ni . Kalau sarat / kembung poop dia berlendir mcm telur tu kdg poop jadi warna hijau klau mcm ni biasa je tapi klau bby nampak mcm xselesa sapu je minyak2 panas kat perut bagi dia selesa & keluarkan angin melalui kentut

Normal,baby sy pun mcmni

normal.

5295743