39w4d

Sy nak tnya , sy 39w4d ada keluar lendir mcm hingus tapi takdak darah , tu tanda juga ka ? #firstpregnant

17 Balas

maybe. kalau kerap sakit pinggang selang 5 min g hosp terus. kalau sakit rasa nak berak jangan g teran pulak .

Blh dh.. Sb ble prut mgeras br jln auto akn Bkak.. Klu I ktubn pch pn klu xde skit prt jln xkn bkak

Tanda juga tue sis..ada rasa prut mgeras ke sakit ke better p hspital..bru nk buka jalan tue..

mcm sy ms anak yg ke 3 kuar lendir jernih ...haloo sis dah tanda dh tu heheh

5y ago

ooo so yg kuar lendir jernih tu keputihan agaknye...

Saya pun ada keluar mcm ni tp check jalan tak buka lagi. Hmm skrg 37mggu5hari.

Mucus plug nama nya tu.. bru nk ada pembukaan jalan..

sama laa sy pn skrng dh 39 weeks 6 day.. sehari lg due. 12/10

Sy kuar lendir mcm putih susu sme due 39w4d

dh blh gi hsptl tuu...tu kira tnda jgak...

Tanda tu sis ... Semoga di permudahkan sis ..