buka buku pink

hii mommies semuaa,nk tnya ada tak kat sini y dah lebih 10 mggu tp belum bukak buku pink,haritu p kk,just isi details nurse xbgi date appointment pun,smpai skg snyp ja . . call kk byk kali xangkt . .kena p kk trus ke cemana eh,ni first pregnancy jdi risau jgk🥺

9 Balas

sy dh buat apoiment mse 12 week...pastu g kk..misi yg jge area kg sy xde cuti raya...lps tu tggu smpai sy dh 14week bru nk buat buku merah...tu pn kne bebel n nurse mse die call..pdhl kte tggu die ckp naik kje sy call...selsa dpn ni tarikh bru sy buat buku..hadap jelah kne mrh😅sy pn first pregnancy

saya 14w baru buka buku pink td. mmg kena bebel sebab lambat bukak. 10w dah boleh bukak. awak walk in je bawak dokumen ic husband and wife, sijil kahwin, bil air api. ckp je nk bukak buku pink dah siap dokumen senang boleh terus buka je.

sy bru buka buku pink td..now kndungan 10weeks..sy whtsapp nurse dlu bru dia bg temujanji bila nk suru dtg..alhamdulillah td buka buku dan terus jumpa doc tuk scan baby..next week kene minum air gula pula..hehe

Walkin je kalau diorng tak call. Saya masa call kk trus nurse tu bagi appointment siap2. Saya buka buku masa 8w haritu. Pastu 2nd appointment 13w iaitu semalam.

saya dah bukak buku 10w jgk, misi trus bgi apoinment next, cuba call nombor misi atau pegi trus mintak appontment strusnya

walkin je sis, sy haritu 11w baru buka buku tu pon doc dh bising sbb dh kira lambat

Walkin la trs, and ambi trikh tmunjnji. Sy nk msuk 13w dh bru buka buku😂

pergi walk in sis tanya.. kalau call mmng jarang nk angkat sebb busy

Better walkin je terus dear