buka buku pink

hii mommies semuaa,nk tnya ada tak kat sini y dah lebih 10 mggu tp belum bukak buku pink,haritu p kk,just isi details nurse xbgi date appointment pun,smpai skg snyp ja . . call kk byk kali xangkt . .kena p kk trus ke cemana eh,ni first pregnancy jdi risau jgk🥺

9 Balas

saya 14w baru buka buku pink td. mmg kena bebel sebab lambat bukak. 10w dah boleh bukak. awak walk in je bawak dokumen ic husband and wife, sijil kahwin, bil air api. ckp je nk bukak buku pink dah siap dokumen senang boleh terus buka je.