buka buku pink

hii mommies semuaa,nk tnya ada tak kat sini y dah lebih 10 mggu tp belum bukak buku pink,haritu p kk,just isi details nurse xbgi date appointment pun,smpai skg snyp ja . . call kk byk kali xangkt . .kena p kk trus ke cemana eh,ni first pregnancy jdi risau jgk🥺

9 Balas

Walkin je kalau diorng tak call. Saya masa call kk trus nurse tu bagi appointment siap2. Saya buka buku masa 8w haritu. Pastu 2nd appointment 13w iaitu semalam.