Baby 7 bulan tido terkejut

Hii mommies semua. Baby sy 7 bulan lebih dah. Tapi dia kdg ada masa tgah tido tiba2 menangis mengejut lepas tu terkejut2. Masa dia menangis tu mata masih tutup. Nangis dia tu berlanjutan smpai beberapa minit. Setau sy umur mcm ni dh krg skit terkejut kan? Ada tak baby mummy mcm ni? Risau kite 😭 #pleasehelp #firsttimemom #advicepls #firstbaby #FTM #bantusharing #firstmom #ingintahu #BFmom

5 Balas

normal

1y ago

Yeke sis. Risau pulak huhu sbb ada terbaca dlm apps ni jugak klau dh lebih 3 bulan takde lagi reflex terkejut2 tu