AIR PUTIH SEJOK

Hii mommieee ada masalah tak kalau momie2 minum air putih tapi sejok. Kadang2 panas kan so tekak ni nak minum air sejok yg ber ais laa. Hmm

15 Balas

Ms 1st trimester, sy xble lgsg minum apa2 air panas..nk hilangkan mual, sy teguk air sejuk je..dr suka minum nescafe panas, sy terus berenti minum sbb mual bila minum nescafe or pape yg ada after-taste yg kuat..so, air sejuk je la yg selesa kt tekak 🤭

Minum je.. pagi petang siang malam sy minum ja air ais.. mnum air tak sejuk ni tak puas 😂😂 balik kampung pun mak saya relax ja bancuh air ais utk saya 🤭🤭🤭

tak de masalah pun.. sbb sy masa pregnant sy xleh minum air room temperature... loya tekak.. sy mmg kena minum sejuk.. tp bukan berais...

sy dari start mengandung smp la kadang masa pantang sy minum je air sejuk...sb ianya air jgk kan...cuma minum dlm kadar tertentu je la

Hi, xde msalah pon awk nk minum air sejuk ke nk minum ais ke..xde nya baby besar sbbkn ais..ais xde kalori pon..

Saya dari sebelum pregnant sampai pregnant sampailah habis pantang air sejuk je.. kecuali dekat hospital

Takda apa masalah pun minum air sejuk time pregnant. Saya pagi-pagi lagi dah minum air sejuk.

minum je.. time pantang kang tak boleh minum ais.. ni nak minum ais minum puas2😋

saya dari awal pregnant sampai skrng tunggu masa je bedal air sejuk je kerja

Boleh je sis. Tak ada masalah pun. ☺️