air rebusan halba

Hii mommie,adakah air rebusan halba baik untuk diamalkan setiap hari sebelum disahkan mengandung mohon pencerahan mommie yang minum air rebusan halba ye....

3 Balas

xperlu minum sis . ckup la mkn ubt kk bekal kn dn mkn mknn brkhasiat . xlupe juga susu . lebih bgos . pantang pon belom tntu sesuai amal kn halba ke jamu ke sbb tkot bby kne kuning plak .

5y ago

ye sis kita klau mkn mknn pedas sikit pon cirit birit d buat ny sis . sy mkn durian skdr nk merase mse preggy ni pon cirit birit sis lg nk amal mkn mknn pns2 . air ketumban kita tu pon dh pns sis . kecian bby . kita pon kecian nt cirit birit . ahahha .