air rebusan halba

Hii mommie,adakah air rebusan halba baik untuk diamalkan setiap hari sebelum disahkan mengandung mohon pencerahan mommie yang minum air rebusan halba ye....

3 Balas

Mak saudara saya bidan. Dia xbg minum halba atau herba ke atau makan ubat herba..katanya panas..leps bersalin.kalu baby okey..baru lah boleh mkn herba..sis makan mknn yg sihat shja okey..jgn mkn fast food

5y ago

Thank a lot sis...info terbaik

Hi.. bg sy xpnh dgr pula....kalau jamu air kunyit pnh.. bukan halba pnas ke..

5y ago

Thank Untuk info... okey sis

xperlu minum sis . ckup la mkn ubt kk bekal kn dn mkn mknn brkhasiat . xlupe juga susu . lebih bgos . pantang pon belom tntu sesuai amal kn halba ke jamu ke sbb tkot bby kne kuning plak .

5y ago

ye sis kita klau mkn mknn pedas sikit pon cirit birit d buat ny sis . sy mkn durian skdr nk merase mse preggy ni pon cirit birit sis lg nk amal mkn mknn pns2 . air ketumban kita tu pon dh pns sis . kecian bby . kita pon kecian nt cirit birit . ahahha .