hanya bertanya

Hii mmy2..boleh x sy nk tgok carta gerak byi korg.?.hihi..sy punya nurse ckp silap..hihi..maklum la..anak first..☺️

2 Balas

silap mcm mne tu sis kurg phm . kt situ kita akn tick kn . skli pergerkn mksd rse dy twndg ke pusing kw ap skli tick . bkn msw dy gerk brterusn tu sis tick bnyk kali . tpi bg mse . contoh dy da gerk gerk . lps tu dy benti dlm 2mint ke 5mnt ke contoh . bru sis rsw dy gerk blik mse tu tnde lg tick kt buku . strt kira janin dri 9pagi smpai 9mlm je sis . slepas 9mlm xbole kira dh . jika sis tick xckop smpai 10kali gerk brmksd bby xaktif dlm perot sis kne p check keadaan janin d hos . bkn Kk . ari2 kne kira sis . bkn ari ni kira esk xpyh . ari2 kne kira janin gerk . dpn skli tulis tarikh . blkg skli tulis jam terakhir kali yg ke 10janin brgerk . contoh sis tick kali yg ke 10 jam 2ptg . jdi sis tulis 2ptg pd buku . klau 3ptg tulis tiga ptg . janin biase wktu kul 4ptg kebwh da abis gerk 10kali sis .

Xda carta sis. Sy tanda dlm buku saja. Start jam9pagi & cukup 10 gerakan dlm pukul 3.30ptg #anakfirst #38w