Carta gerak anak

Hai mommies..nak tnye..saya sdg preggy ank first..n skng dh mule nk wt carta pergerakan anak..ade tak contoh2 mommies kt dlm ni wat carta tu..saya tak brape pham sgt..please ajarkn saya..if tak ksah, share pic tunjuk bg lg saya fham..hihi..sorry mommies..

3 Balas

Bila rasa gerakan anak, utk 1 tempoh tanda kan sbg 1.. Then agak2 10minit ke 20minit ad gerakan, tanda lg 1.. Boleh ja download app pregnancy.. Utk kick counter.. Sng kita tgk pattern gerakan anak hari by hari..

5y ago

Ape ye app nye..sy nk download sis..

Sekali kick tu 1. Tulis jam brp dia kick td.. Tngu lg dlm 30mins bru tngu lg baby kick. Catat lg waktu dia kick yg no2 ni. Bgitula sterusnya smpai lengkap 10x kick..

Pregnancy