Bby 7month

Hii korng. Nak tanya kot ada pngalaman sama atau ada yg tau kan. Normal x bby 7 bulan atau dri sblum ni lg. Dia sngt2 jrng nk msukkan apa yg dia jmpa atau dpat pgang ke dalam mlut. Tangan tu mmang msuk lah. Tp brg2 x pulak. Normal ke ya ?? Tq korng

1 Balas

enthla...ank sy 7 bln lbih jgk ..brg2 mmg dia bwk msuk je mlut .mknn je xmsuk mulut😂😂bg fingerfood dh tnjuk bg pgg xnk jgk msuk mlut...pgg mnda lain trus msuk mlut...xfhm la🤣🤣

1y ago

Eh sama la, part makanan dia tahu kita je yg suap. Gigih everytime tunjuk cara suap makan tu tapi dia x mahu. Mainan / random things nak pula dia masuk mulut 😭