Peralihan Bulan/Baby Leaps

Hii korang. Biasanya kan apa korng buat bila bayi meragam nk berubah bulan ke. Especially waktu malam. Stress nye la haii. Bby skrng 5bulan. Tdo tu letak selalu bngun smula. Ok ke klau guna buai sbagai pnyelesaian?? Kdang rsau anak trbiasa dngn buai pulak. Tp tu lah. Kita penat ngntuk letak atas bby cot berulang angkat letak je. Klo korng ada pngalaman atau idea sharelah. Tq korng.

1 Balas

mmg layankan aje tiap2 kali fasa beralih bulan, sebab kalau baby saya tak lama pun, dalam 2 3 hari je lepas tu back to normal..