Demam on off.

Sapa ada pngalaman bby 9bulan demam on off. Jap elok jap demam smula. Mmang phase tmbuh gigi lah. Gg pulak dtg sekali 4 btng atas bawah. Dengan nye da pndai nk brdiri smbil pegang merata. Xpe ke demam gini x g klinik ye ?? Atau perlu pg ?? Tq korng

3 Balas

sama mcm ank sy bru lg dmm dh dmm balik tp ttp prgi klnik tkt skrg musim pnykt kn lg2 bahaya kt baby. sy prgi kli kdua dr suspek virus baru sbb dy batuk brkahak and suara dy lain ble dy ngis. so dr bg ubt btuk, ubt dmm n slsema. alhamdlulh skrg dh oke.

sy ank 9 bln dmm mcm tu la.bru je kna mggu lpas..ingtkn sbb nk tmbuh gigi..rupanyer dlm tekak ad ulser.mkn antibiotik 5 ari bru kebah demam...g klnik la sis..double cmferm mmg sbb tmbuh gigi or lain...

1y ago

aahhh...dktr pesan klu dmm on off ni kna g klnik...tkut sbb lain je...xleh biar je...moga ank sis cpt sht...aminn

Pernah ada pengalaman. Apa2 kena pergi klinik sis.

1y ago

Ok baik. Tq ye sis advice.