Pertanyaan

Hii ibu ibu , sy baru check smlm tp pg td bru perasan ada double line. Check pg td masih samar samar , klu ikut apps ni skrg dah 4W3Days. Tp normal ke rasa sakit sakit bahagian perut.

2 Balas

samalah sis, saya pun 4w , sakit bahagian perut dengan pinggang tapi kejap kejap je pastu hilang balik pastu dia mai balik .

kalau sakit mcm senggugut cramp biasa tu normal je sis. kalau sakit sangat better jumpa doc tkut ectopic pregnancy..

2y ago

haah cramp mcm sengugut tu ingt nak uzur trus try test lg upt masih double line. Risau 😭😭😭