Najis bayi berlendir

Hii ibu ibu. Nak tanya ada tak ibu yg berpengalaman mcm ni? Baby berak berlendir & ada darah sikit. Haritu dh pgi klinik masa 6 bulan utk msalah yg sama tapi doc ckp normal sbb pemakanan. Tapi ni dah 9 bulan dtg balik hrini. Dia 4 kali dah berak. Baby fully breastfeeding.

Najis bayi berlendir
2 Balas

Baby selsema batuk ke? Kalo ada selsema & berkahak mmg dia ikut keluar skali dekat najis

2y ago

baby takde batuk. selsema tu tak pasti tapi mcm ada hingus jgk. tdi dia baru lepas berak, masih sama jgk berlendir. dia makan mcm biasa, aktif pun aktif.

dia ade makan lobak merah ke?

2y ago

ade. yg kluar tu carrot la tu 🤣 tapi lendir2 tu yg jdi pertanyaan ni huhu risau. tapi pgi tdi dia berak takde lendir dah