Spotting coklat /merah2 pink masuk 6w & 7w

Hii ada tak mummy yg masuk 6w, 7w ada spotting macam saya? Saya dah check 2 kali dgn doc masa spotting keluar & baby ok and jantung pun berdegup. Cuma saya risau asyik keluar spotting coklat je walaupun dh cossume ubat kuat rahim. Sekarang pun ada sikit spotting coklat & lendir coklat. Sekarang saya dah 7w 3d. Please share your experience thanks Ada yang macam saya ke?

5 Balas

Hi sis saya sama mcm sis. Dlm 6 & 7 w ada keluar spotting & dr dah bagi ubat kuat rahim. Tu pun kadang2 ada keluar jgk spotting. Minggu dpn dr suruh repeat scan lagi. Moga yg baik2 sahaja utk awak dan baby.

12mo ago

Kan awakkk, even kita makan pun ada juga keluar spotting sikit2. Harap urusan kita sama2 dipermudahkan yaa and semuanya selamat dari awal smpai la kita bersalin & berpantang amin ya rab 🤲🏻