Spotting coklat /merah2 pink masuk 6w & 7w

Hii ada tak mummy yg masuk 6w, 7w ada spotting macam saya? Saya dah check 2 kali dgn doc masa spotting keluar & baby ok and jantung pun berdegup. Cuma saya risau asyik keluar spotting coklat je walaupun dh cossume ubat kuat rahim. Sekarang pun ada sikit spotting coklat & lendir coklat. Sekarang saya dah 7w 3d. Please share your experience thanks Ada yang macam saya ke?

5 Balas

Hi sorry boleh sy tahu ubat kuat rahim tu ubat apa ya?

12mo ago

Untuk kuatkan rahim support baby membesar and hentikan pendarahan. Nama ubat tu duphaston tp kena consume based on doc consult kita ya