Cari heartbeat baby

Hii ada mommies yg pernah try tak machine? Sy dah try tapi tak jumpa heartbeat baby. Ada tips tak macam mana nak cari. Risau pulak sy sbb tak jumpa heartbeat 😅 skrg preggy 16w

Cari heartbeat baby
31 Balas

nurse yg dah ada latihan tu pun kadang2 tak jumpa cari, inikan pulak kita2 yg main beli dan main guna je.. baik elakkan la, nanti tak jumpa, jadi overthinking dan stress, lagi bahaya pada baby dalam kandungan..

sy mse 18 week sy mtk nurse cuba guna nie dkt klinik desa nurse ckp bese 20 week ke atas bru senang nk cri heartbeat tp mse nurse guna kt sy tu senang je nk jmpe heartbeat baby rasa nk beli tp tkt x reti nk pkai

klau sekadar saje2 nk dgr xpe gune..tp jgn bergantung dgn alat ni bile week makin meningkat.hnye misi n doc je pakar..sbb dah ade Kes.. mommy bergantung pd alat ni tp x kire gerakkan bb

sy penah pakai.. and berjaya jumpa beat. plu pndai teka posisi. jgn risau klu xjumpa. tula tkut overthinking, dlu msa preggy pun nurse sllu xjumpe beat dlm perut. jenuh menunggu.

Sebab tu ibu mengandung tak digalakkan beli mesin ni sebab orang biasa tak reti guna sangat. Nanti overthinking. Orang yg ada kepakaran je elok guna

sye lg prefer scan kt klinik trus je.. nurse kt kk pn struggle jgak gne alat nie apetah lg kte... lg pun recomendation utk gne 20 weeks ke atas

Sy guna ni masa 1st pregnancy utk detect jantung baby, mmg accurate.. try 17 weeks ke atas, mmg function sis bg sy benda ni

Masa pregnant aritu saya xbeli bnda ni. saya ni dh la overthinking. satg xjmpa heartbeat xpasai2 panic attack pulak..

2y ago

😂😂

16w mmg x jumpa cari.. sy ada benda nie.. sy buat time 22w baru jumpa heartbeat dia, itu pn puas godek2 😂

Lol.. sis sabar ye sis.. nanti checkup dekat klinik, nurse akan buat check juga heartbeat baby😆