Da masuk 7m ni baru ada feel nak mencari Baju2 Baby😇😊

9 Balas

betul tu .. fancy sy beli kt shopee 3 4psg utk nb .. x expect pun sbnrnya kain best .. dh laa murahh .. sekali sampai , kainnya okey sgt .. mommies sekalian , silaa laa godek shopee fancy baby 🤣🤣

Saya pun 7m baru ada feeling nak cari dan beli barang2 baby. Doakan saya dapat bersalin dengan normal ya. Aminnnnnn YRA

2y ago

InsyaAllah.. Amiin2 Allahummaamiin..

maleh nak beli yg ada brand 🤣 nak beli yg cute2 size besar sikit. baju abg dia pon ada. ha repeatttt

2y ago

😇😊kan.. seboleh nya memang nak biasa asalkan kain selesa buat baby. aah kalau jenis kain ok boleh repeat.. kalau da berbulu kat leher tu kesian pula nak pakaikan ke baby

Saya suka beli dekat shopee jgk klu 7 bulan baby kiko. Fiffy la banyak beli dr 3bulan utk tukar2 harian hehe

2y ago

huhu.. kat shope tak banyak juga kedai off.. tu jenama ada jual kat psaraya/bby expo.. Tak berkesempatan la nak ke kedai..Nanti terlebih bajet pula 🙃😁😊

Sy pun 7 bulan..85% settle..tggl brg mommy..best kan shopping baju2 baby kt shoppee😂

2y ago

ye kan.. best tengok baju baby comel2.. hmm.. semoga dipermudahkan urusan kita semua melahirkan anak yang sihat sempurna..

tiba2 baju baby banyak.. brg mommy x ready lg 🤣🤣

2y ago

ya betull

*add to cart

2y ago

huhu.. last2 kena final check list 🤣 saiz/corak da habis 😇😇

check out 😍😍

Fancy baby memang murah²

2y ago

🛒🛒🛒😁🤣👏