Ada ke mommy mengalami hidung berdarah ketika 3rd trimester ni? lps tu badan cepat berpeluh n panas

Hidung berdarah#ingintahu #bantusharing

3 Balas

4w ago

Alhamdulillah terima kasih bagi info n tips mommy 🤗

sy. hidung sy kerap berdarah time ngandung tp nurse & doktor kata tu biasa sbb pembuluh darah tengah mengembang. Plus tengah ngandung kn badan cepat penat so tu pun penyebab knp hidung blh berdarah. as long as tak berdarah dgn teruk & terlalu kerap takde apa² yg perlu dirisaukan. rehat cukup² je

4w ago

Alhamdulillah terima kasih sharing mommy..lega rasanya 😃

hidung berdarah pernah sekali dulu masa nak masuk 2nd trimester.. badan berpeluh, panas memang rasa sangat sekarang... siang malam berpeluh. tido kipas pasang atas bawah tapi tetap berpeluh. sy peluh dekat muka, leher kalau time baring . kalau siang hari memang seluruh badan laaa .