pregnant

Hi,,nk tnye mommy semua,,saya da 38 minggu,,tp blum ada tanda...tak larat sebenarnye nk tunggu sampai 40 minggu...hihihi..mommy semua bersalin minggu ke brape?? share2 la..??

44 Balas

Sy 35+mggu pon dh rse xlarat... Tp bby skrg duk senget dlm prut... Mntk2 la die cari tmpt yg elok blk nnt....

Same dengan sy dh 38w.. Dah x larat tapi xde tanda2 pun nk bersalin lg😭 hari2 pujuk anak suh keluar awal

Dua2 ank sy 39 minggu..no 3 38 minggu..yg last ni msih tgu wktu blom ade tanda2 nk bsalin..😅

38weeks 2 day bersalin..pergi hosptal bukaan dh 6 cm tpi trpksa czer sebab jntung baby lemah

sy dh 37weeks pn dh tk larat sngt..setiap kali baby gerak pujuk dia suh keluar awal 😂😂

biasa bersalin dlm 38 minggu...bykkan berjalan..pujuk2 baby mana tau nak kluar cpt...

Sama la saya dah 39 minggu tapi saya kena induce minggu ni sebab baby overweight🥺

Anak first haritu 40minggu6hari. Dia suka dok lama hihi. Takde tanda pon. Last2 kena induce.

5y ago

Memang sakit dia mcm nak terberanak masa tu jugak tapi jalan belum buka. Mula2 5minit lepas tu 2 minit sekali sakit tu dtg. Last2 da 8cm doc kata ready utk bersalin.

Sy pun 38w. Tapi next week kena serah diri. Baby melintang. Czer la jawabnya. Huhu

Saya 37week. Tak de tanda apa² tup tup air ketumban pecah jer 🤣