Newborn Milk Formula

hi mommies, i was wondering which milk formula is the best for your newborn?

98 Balas

Susu ibu ni ada kait rapat dengan pemikiran kita dan apa kita rasa. Macam st, memang dah set siap2 dlm minda nak susukan baby. Hari first susukan, mcm keluar skt je, tetiba hari kedua rasa breast mcm penuh, Alhamdulillah.. yg penting jgn stress, jgn terfikir pun nak bg formula. Macam sis katil sebelah sy hr tu, dia stress sgt2 anak dia mcm tak dapat susu sampai dia nak bg formula. Pastu kene marah dengan nurse sebab dia nak pk negative. Sis kene kuatkan semangat, doa banyak2 ye.. semoga ada rezeki baby.. 😊