Newborn Milk Formula

hi mommies, i was wondering which milk formula is the best for your newborn?

98 Balas

Cube sis urut breast..n sis try jgn stress....kmdian bykkm minum air suam... Dan try mkn yg blh boost susu..mcm sy ritu yg mudah nk dpt n mmg dh bw siap2 adalah kurma+aprikot..yg ni pn cpt.juge boost susu..sy czer..2hri.juge susu xkluar...last option..sis bgtw nurse or doc pakar nk pil tuk susu badan..sbb susu xdpt kluar..nti dorg akn bg...sbb ritu ada patient mcm tu dkt nicu until end xdpt susukn bby sbb xkluar..last2 doc suh nurse bg pil...dorg ada pil tuk susu..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Most wlcme sis..t8 care tw