Barang Baby

Heyyo Mommies ??‍♀️ Nak tanya, uols start beli barang baby bila ek? Sekarang baru 3 bulan lebih, tapi eksited nak beli dah ??‍♀️ Huhuhu. Kalau beli barang baby, korang prefer beli kat mana ek? Anakku ke Little Genius ke or mana? ? Sorrylah, first baby huhuhu banyak tanya.

34 Balas

Elok beli masa 7 bulan kandungan..

Sy kndungan dh 4 bln x beli lg... huhu

manjaku babymall

Sy start beli time ada expo baby.. Beli sikit2.. Skg ni bru masuk 7 bln tggal beli brg2 sy je.. Tp ahad ni nk g expo bby lagi.. Huhuu.. Pastu godek2 lg brg kat shopee.. Beli sikit2 senang.. Buat list kat buku siap2..