Untuk mommy barang apa kene prepare untuk bawak hosp? Barang baby dh siap ..

Help🥹bru nk prepare hahahah sbb dh 39weeks tk rse ppe .

5 Balas

bawak pad paling senang guna pad yg jenis sauk tu , stoking tkut sejuk/masuk angin , pakaian tu bwk pakaian nk blik je atau masa nk admit wad tu pakai je baju yg awk rasa boleh pakai balik nnti keluar wad , tudung sauk , tuala , telekung , sudu+gelas+pinggan wajib bwk , makanan kot lapar mlm2 , powerbank / charger , ubat2 yg doktor suruh mkn

Sy firstmom..sy dh standby brg utk ibu bwk baju sehelai yg mcm jubah utk pakai time balik..tudung sarung, tuala mndi,toiletries,telekung, stokin..xbwk bnyak pon..nnti duk spital pakai bju pink jgk..bwk bju balik je

Pad, disposable panties, socks, baju untuk discharge, baju baby, bedung baby, minyak untuk kembung perut, toiletries, perkakas makan (sudu, garfu, cawan, pinggan plastik)

bwk pad,stokin n baju untuk discharge Aje sbb kat hsptl kita pakai baju hsptl je