I am pregnant?

Help me. How about this? Am i pregnant?

I am pregnant?
9 Balas

Pengalaman saya Pregnant anak ke 3 ni Bulan 1 last period dan ada ada la mis sehari dua mkn pil perancang jd terus berabur period , jd period saya tk teratur la , 2bulan atau 3bulan sekali datang Bulan 3 hritu beli la nk test takut lekat kan , test naik 1 line je ,memang lps tgok naik 1 line main bedal je mkn nenas muda la aircola smua Pstu smpai bulan 5 masih tk period lg dah start pelik , beli lagi tp dia naik samar je line , trus g klinik tau2 dah 5bulan dah pregnant , serius tak rsa mcm pregnant pun sebelum tu , sbb sebelum ada la mual muntah smua tu kan , preg kali ni hny sakit kepala n perut je Alhamdulillah g buat detail scan baby ok , buat buku pink pun lewat😂 dan kena bebal dulu Now dah 33week

4y ago

Ha aah , sebab saya memang dikira late booked Apa2 pun sia jaga kesihatan jgn stress2 , ank kan pembawa rezeki Ada hikmah kita dpt anak yg jarak dkt ni

ya..walaupun kabur klau double line tu mengandung.. tahniah sis💞

yes nampak line samar2 test lagi sminggu ya🤩

4y ago

Ya sure 😁

preggy tp klu nak lbh terang, cek smgu lg

4y ago

Baik. Nanti saya check lagi sekali 😁😁

Try next week sbb nmpak mcm kabur2

4y ago

Ya sure 😉

Positive.. Alhamdulillah..

4y ago

Alhamdulillah. Terima kasih 😘

InsyaAllah positif

nti test lgi ..

tahniah..

4y ago

Terima kasih 😘