baby malas mau burp?

Helo mummiessss... Saja mau ceta kamu.. Yg baby saya klu sd susu esp time tdur yg malam...payah mau di kasi burp..trus buang bdan nya..trus tdur balik..which is sy jenis mumy yg apa pun cepat risau...angkat baby balik trus tepuk2.. Biarpun si baby balik2 mau baring sda utk tdur.. Last2.saya berjaga angkat baby upright position..sy tngu la lama2 skit baru saya letak...bukan apa too much baca article baby tsedak la.. Susu boleh shoot up balik la klu time sleep..buat takut sja..oh god... Over la ba mumy satu ni...? ada juga ka kamu gini juga?

1 Balas

Sama . Bila malam bukan main mengantuk lagi dia . Lepas menyusu tu bila saya angkat nak kasi burp dia keras kan badan membulat . Lepas tu dia bukan burp , dia tidur terus dekat bahu kita .

5y ago

Oh ok2.. Kira sama la kta tu mumy..hehe.Tu la saya bjaga2 sja.. Apa2 pun buli jdi kn..