Perut selalu mengeras

helo momy smua..sy pregnant 19w+1day,nk tnya ada x yg sma mcm saya perut saya selalu mengeras dan berlaku pendarahan stiap hari..bleeding tu byk smpai penuh pad,adakala sikit 2/3 tompok..time kencing mmg nmpak drh stitik dua titik...saya sgt risaukan byi dlm kandungan..sy sendiri pun selalu skit pinggang dan bhgian bwh perut.apalagi bila timbul rSa perut mngeras tu mmg sakit dan x slesa.mntk tlg momy skalian share sesiapa yg ada pengalaman mcm sy..tq

2 Balas

Cepat cepat pegi hospital sis .

4y ago

dh pergi dah..doc kta kmgkinan bby akn gugur tpi bagi ubt Duphaston mcm biasa je..xdpt buat apa..sbb msa scan jntung bby msih ada n cek ikut bwh pintu rahim close.

Dah pegi hosp?

4y ago

💕