Mommies

Helo mommies .. ? Sorry soalan ni agak disturbing sikit. Saya breastfeeding. Susu sebelah kiri saya agak panjang dan besar tapi sebelah kanan pula dalam size yang normal. Apa saya perlu buat??

1 Balas

Bykkan menyusu belah yg kecik..bg balance balik kena pandai2 arrange hehhe

4y ago

Kena bg jugak kalau tak bengkak nnt. Just pandai2 limitkan masa jgn bg bengkak sgt..bila dh Sama saiz bg mcm biasa..sy buat mcm tu ok dh