Hasil susu ebm tak sama

Salam hi mommies nak tanya. Susu saya sebelah kiri tak sama dengan sebelah kanan. Susu kanan lagi banyak dua tiga kali ganda lipat. Saya rasa sebab dulu masa baby newborn saya lebih prefer bagi susu sebelah kanan sebab tangan dominant. Tapi sekarang macam mana saya nak tingkat kan production sebelah kiri ye? #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

4 Balas

boleh buat tandem pumping. sebelah baby menyusu sebelah awak pump

Power pumping pon boleh rasanya, buat sebelah kiri.

bg bf kiri dgn kerap.

offer kiri dulu