surat beranak

Helo mommies... Ada tak yg suda buat Surat beranak baby kelahiran Mac atau April? 2 mingu lepas soami pergi Jpn.. Tp kat sana kata buat temujanji secara online.. Kami buat temujaji masa tu jga... Kata sna 3 hari akan d call tp smpai skrg tak Ada pangilan dri jpn lg.. So nak buat mcm mnaa ya? Baru2 adaa call jpn tp tak tembus.. Perlu ke saya buat temujanji balik atau tungu ja pihak jpn call? Baby sy lahir 11 April takut pula terlebi 60 hari.. Kang kena denda suda lr pendapatan soami tak seberapa.. Kwsp pun tak dpt

1 Balas

better sis followup balik mcmne..n buat temujanji sekali lagi..atau.email jpn bgtw ttg ini pn blh ...tnye dia jika dh pnh buat tmujanji tp xde pape col apa prlu dlakukn...mana tahu dorg akn rply jika col xdpt tmbus pnggilannya..mg d pmudahkn segalanya..aamiin