JPN

Assalamualaikum. Saya nak tanya. Jika surat beranak daftar selepas 60 hari kena denda ke?

3 Balas

Saya haritu bersalin bulan 12, lewat 14hari kena bayar rm5. Tak tau la pula kalau masa pkpp ni, dengar2 dah boleh buat online

4y ago

Ok sis. 14hari pun kira lewat ye. Maaf nak tanya. Lewat daftar anak berbinkan ayahnya?

assalamualaikum saya nak tanya orang luar surat beranak boleh buat

2y ago

waalaikumussalam.. boleh kot.. tunjuk dokumen nikah.. nak tahu lebih lanjut pergi jpn

Kalau musim pkp bersalin xkena denda pun. Pergi je jpn

4y ago

NAABI. Ok sis. Supaya tak bersesak kat jpn