Ibu HB low

Hellow. If ada HB low makan apa ya? Cuba kongsi resepi utk naikkan HB .

1 Balas

amalkan iron rich diet, ubat iron tu jangan tinggalkam Selamg selikan sehari dgn menu iron rich untuk menu utama: daging kambing@ kerbau / lala/ kerang, ikan cencaru/ hati ayam. Snek: Kacang kuda kacang hijau kismis Buah: jambu batu, blueberry... lepas makan iron rich meal, makan buah tinggi vitamin C sbb Vitamin C bantu zat besi absorb dlm darah. resipi, cari dlm Internet ye. 😁