hello2...

Hello2...bagaimana mau tahu tanda2 preggy.. A few weeks after preggy boleh detect sudah kah atau tunggu period next month tiada baru kamu buat test...ada rasa apa2 kah badan,cuba cer siapa yg pernah mgalami...

1 Balas

Biasanya delay seminggu.. jika tiada, minggu depan nyaa.. jika tida minggu depan lagi.. hehehe.. Selalu bersabar.. Jangan stress.. Jika saya cramp di perut, sakit ari².. sakit pinggang.. Breast juga sakit bila pegang, terasa breast penuh .. Kepala juga sakit.. last, bila makan rasa mcm makan besi.. di lidah rasa lain.. semoga ada rezeki sis 🤗