Keguguran ?

Boleh share ka sini siapa yg pernah keguguran? Bagaimana yg dirasakan ? Tanda2 awal ? ..ada keluar jaringan atau lendir mcm yg permainan slime itu kah ?..share2 gais

2 Balas

awal awal darah mcm period. lepas tu p hospital tuk cek, lepas dr hospital kena cucuk mulut itik balik ruma kuar lendir mcm slime dah. subuh2 rasa mcm demam, sejuk, sakit perut mcm period cramp, 😣

Melalui pengalaman saya, mula-mula keluar brownish spotting macam nak period. Lama kelamaan tu keluar darah and ketulan darah beku.