Ada kah saya ada tanda2 hamil awal

Hi boleh share apa pendpt u olls...Sya selalu nya period mmg on time Dan normal tpi bulan ni bila saya period ..haid saya sikit tpi selama seminggu jga ..tpi lps Sya period perut saya rasa kembung ,Sya ada rasa mual,pening² ada kah ini ada tanda2 saya preggy?

1 Balas

nak tau pregnant buat upt test. tpi selalu lps period mmg xboleh pregnant lgi. wktu subur pon blm jumpa lagi. kalau lps wktu subur mungkin boleh pregnant kalau u bersama. itu pon after delay period.

2y ago

tq dear😊 doakan saya ya..#pejuangdualine