Cara naikkan hb tanpa makan ubat kk

Hei momiey ada tak cara supaya hb naik tanpa makan ubt iberet zinzofer maltofer sbb tak dapat nak telan ,telan je terus muntah muntah teruk ...dah consume pati delima tapi Still hb rendah #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

27 Balas

Saya Makan obimin loya dengan bau dia, setiap kali nk telan keluar air mata n ambik masa setengah jam baru ready telan.begitu la setiap hari, hb xnaik. Dr tukar ke zincofer setiap kali telan pening xleh nk buat keje. Minta tukar maltofer kunyah2 walaupun agak memualkan tapi OK berbanding yang lain. saya amal sekali dgn betik, vco dan susu. Hb maintain je.