30 weeks spotting

Heelo mommies.. week 30 ada spotting drh ... normal x?

7 Balas

normal pregnancy xberlaku apa2 spotting or bleeding tak kisah lah diawal kehamilan, tengah atau akhir kehamilan awak. kalau ditengah boleh jadi kedudukan uri dkt bawah, jangkitan bakteria dn sebagainya. seeloknya awak terus ke hospital. hanya doctor boleh buat penilaian kesihatan dkt awak.

bila pregnant msuk 12w ke atas klau ada kluar drah wlaupun sikit tu xnormal...ambik gmbr pegi hospital trus tnjuk dkat doc ..jgn ambil mudah klau drah kluar ..jgn tggu respon dlm nie bru jumpa doc...doc lebih tahu..

saya 30 week bleeding & leaking. Dr cakap ada infection . Dah 5 hari di hospital untuk pemantauan Dr. better ke hospital terus untuk kesan punca2 bleeding or leaking.

mmg x normal la. semua darah yg keluar masa pregnant ni x normal. boleh pegi emergency.

saya pula dalam 33 minggu keluar darah rasa nya normal ka itu?

Ambik gmbr spotting and show dekat doctor

Hello mummy, dah jumpa doktor ke?