helpp

Heartburn, sakit tulang rusuk, lenguh drp pinggang ke kaki.. Mcm mana nak hilangkan semua ni.. #33weeks

2 Balas

Heartburn tu boleh cuba mkn kerap supaya xberlaku asid reflux..asid reflux tu yg buat pedih tu sbb masa asid terhasil, xde makanan dlm perut utk diproses. Bleh makan yogurt jugak utk kurangkn rasa heartburn tu..

5y ago

Elak makanan berempah dan pedas sis.. Makan kerap dlm kuantiti yg kecil.. Xleh makan mcm selalu dh..

Blkg bku pink ada info and cra atasi