Bahaya tak hb rendah?ada tak cara naikkan hb .sbb mkn zincofer jdi muntah .

Hb turun jdi 10.8 ..sllu atas dari 10..kkia ckp dh nyawa2 ikan klau bwh dari 10..risau kesan kt baby

2 Balas

awak makan makanan yg boleh naikkan hb balik, mcm kerang ,jambu batu ke apa semua. lepas tuh ubat yg kk bagi tuh try jgn skip even muntah pun. mcm saya dulu, saya muntah mcm mana pun makan je. mmg hb elok.

samaa . saya dulu mkn zincofer rasa mcm takboleh hidup hb turun mendadak . tapi mintak kt nurse tukar ubat obiminn dgn zink lpstu amalkan mkn jambu batu alhamdullilah skrg takpernah pun hb jatuh bawah 12