erm !!

Hb saya turun haritu masa checkup kelmarin , doc marah sbb dia kata boleh menyebabkan pendarahan , bayi cacat atau gugur . Jadi apa yg patut saya makan untuk stabil kan darah saya dan adakah keadaan saya sekarang bahaya ? ?

2 Balas

Sy pun alami masalah yg sama.. Nurse suruh makan kacang kuda 😊 Sy dah pernah try, alhamdulillah naik.. Cumanya mcm x berapa nk rajin kan.. Hihi.. Sis bole cuba..

5y ago

Ok, sama sama ☺️

Sy pn.. Drop..Tros xmnom milo. Kopi. Teh.. Mkn zincofer je mcm biase. Harap check up bln ni naik balik.. Hb trun.. Berat naik byk.. Nurse pn bising.