Hb

Hb saya 8.8 , makin menurun , dah makan ubat yg doktor bagi , makan makanan berzat ..tapi darah tetap tak naik , due date lagi 3 hari , ada apa apa kesan tak pada ibu time melahirkan?

25 Balas

makan jambu batu. saya pun msa mngndung tu je msalah hb low ubt doc bg pun xberi kesan sgt . and bila saya try mkn jambu batu tbe2 hb naik dari 10.6 jadi 12.1.

5y ago

Betul2. Jambu batu terbukti blh meningkatkan hb low.. Sy sndiri amalkan. Hb 10.2 dah jd 12.5 dlm masa 3mggu