31weeks

Hb drop,maltofer i mkn 2biji dh skrg.suggestion mkn kerang n jambu batu..itzit true?

22 Balas

Yes! Jambu batu and kerang bagus untuk low hb. Makan dua ni for sure akan naikkan bacaan

Betul. Lagi satu boleh makan sayur bayam jugak. Bayam biasa atau bayam merah both can.

Makan ubat hb tu dgn limau suam @ sunquick. Jambu batu & kerang highly recommended

Yupp kerang bagus nak tambah darah. Boleh jugak makan bayam, ikan bilis, peria

Ambil ubt dgn air oren. Mkn syur bym , buah delima , jambu batu , kerg , dging ,

Yup true. Jambu batu memang elok untuk naikkan hb masa pregnant

Yee jambu batu .. Saya mkn tu je trus naik

Buah peria, ikan bilis , oren sanquick

Thanks for sharing🙂

Mkn buah delima