Influenza A Outbreak Virus Is In The Air

Hati2 semua, sy baru je doc diagnosed positive influenza A... It is in the air... X keluar rumah pun.... ? Habis triggered fever, asthma, flu, cough, sore throat.... Jauh2 kan diri drp org yg x sihat.... Now 34w... Harap2nya cepat la sy sembuh.. Kesian baby kene makan ubat banyak2.. Mama dia x sihat....

2 Balas

Saya masa prgnant pn kena influenza.. Mmg skrg musim influenza.. Adehh.. Takut.. Saya kena masa kndugn 23w.. Baby saya lahir2 je dh kena jngkitan kuman kt paru2.. Doc ckp sbb masa prgnant saya kena influenza.. 5hr jugalah baby kt scn on antibiotics..

sy pun baru lepas kena..trimester 2/3 mmg senang kena penyakit sbb antibody lemah....sy arytu kena 3minggu ward.1 minggu icu.