gender baby

Harituh pergi check up kat kk nurse bagitaw baby duduk terkepit Dalam perut Kira kaki dia Tu mcm kepit la so Susah nk tahu gender huaaa??

2 Balas

Buat details scan sis. Saya haritu buat details scan tuk nak tgk muka Baby. Jantina je nampak jelas sebab baby terkangkang. Muka tak jelas sebab kepit muka dgn tangan. Kaki sebelah tutup muka sebelah. Sebelum scan makan dulu baru baby aktif. Baby akan bagi kerja sama. Saya kalau p klinik nurse nak check jantung pun susah sebab baby bergerak2 dalam perut.

Blh pergi buat detail scan puan utk tau tahap kesihatan bby skli tau jantina bby